Tijdelijke verhuur van uw woning gaat snel via Huurwoningengezocht.nl. Wij zoeken woningen voor verschillende soorten huurders, zo zijn er huurwoningen gevraagd voor expats en huurwoningen gevraagd voor defensie. Dit zijn huurders die meestal voor een bepaalde tijd op een locatie werken en dus graag tijdelijk willen huren. Het zijn huurders die vaak een vast inkomen hebben en dus betrouwbaar zijn. Daarnaast voeren wij een screening uit op alle huurders om deze betrouwbaarheid nog beter te controleren. Zo screenen wij op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. De aangesloten kantoren hebben veel ervaring met verhuur aan verschillende huurders en tijdelijke verhuur. Zij zullen u dan ook graag willen helpen met het tijdelijk verhuren van uw woning.

Huurwoningen gevraagd heeft een bestand van 30.000 woningzoekenden, waarvan een groot deel tijdelijk wil huren. Deze huurders zijn vaak per direct beschikbaar zodat u uw woning binnen korte tijd heeft verhuurd.

Wilt u een professionele partner die u helpt met het tijdelijk verhuren van uw woning? Neem dan contact op via het contactformulier en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.