Schiphol

huurwoningengevraagd.nl

Huurwoningen gevraagd voor Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en is een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Daarnaast Schiphol is voor veel maatschappijen de thuishaven, dit brengt veel personeel met zich mee. Daarom zijn en huurwoningen gevraagd voor Schiphol.

Door haar grootte zorgt Schiphol voor veel werkgelegenheid in de regio: ongeveer 170.000 banen. Dit aantal omvat onder andere piloten, cabine- en grondpersoneel en ondersteunend personeel. Een huurwoning verhuren aan personeel van Schiphol kan bijvoorbeeld in de plaatsen Hoofddorp, Vijfhuizen, Uithoorn, Haarlem, Amsterdam en Amstelveen.

De vrije tijd van piloten en cabinepersoneel wordt steeds minder. Ze zijn veel en lang weg. De vliegschema’s worden tegenwoordig helemaal dichtgetimmerd, vooral bij chartermaatschappijen is het flink aanpoten. Daarnaast hebben ze een moeilijk in te delen privéleven met schema’s die onderhevig zijn aan verandering. Een voordeel van bijvoorbeeld piloten als huurder van uw woning is dat deze hoog zijn opgeleid en een hoog inkomen hebben. Dit geeft voor u veel zekerheid als verhuurder.

Wij hebben een landelijke dekking zodat wij u overal kunnen ondersteunen met het verhuren van uw woning. Wij hebben bijvoorbeeld aangesloten vestigingen in Haarlem en Amsterdam die veel ervaring hebben met het verhuren aan personeel van Schiphol. Wij screenen alle potentiële huurders op hun kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Huurwoningen voor Schiphol biedt u aan via het contactformulier. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.