Maasvlakte

huurwoningengevraagd.nl

Huurwoningen gevraagd voor Maasvlakte.

De eerste en tweede maasvlakte zorgen voor veel werkgelegenheid in de Rotterdamse haven. Daarom huurwoningen gevraagd voor Maasvlakte. Zo’n 70.000 mensen werken in de Rotterdamse haven en dus ook de Maasvlaktes. Daarnaast zorgt de haven voor 200.000 banen buiten de haven, denk hierbij aan schoonmaakpersoneel. Er wordt steeds vaker internationaal personeel ingezet voor grote technische projecten, er wordt verwacht dat door de internationale concurrentie dit aantal alleen maar stijgt. Hierdoor stijgt ook de vraag naar tijdelijke huurwoningen.

Werknemers die werken op Maasvlakte 1 en 2 hebben een drukke baan en willen dichtbij hun werk wonen om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan reizen. Hun vrije tijd brengen ze graag door in een huiselijke sfeer. Op verschillende locaties kunt u uw woning aanbieden als huurwoningen voor de Maasvlakte. Bijvoorbeeld in Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Brielle, Spijkenisse en Rozenburg.

Huurwoningengevraagd.nl heeft aangesloten vestigingen door heel Nederland. De vestiging in Rotterdam heeft veel ervaring met verhuren voor de Maasvlakte. Alle (potentiële) huurders worden door ons gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Ook stellen wij voor u een degelijk contact op waarin u als verhuurder wordt beschermd. Het aanbieden van huurwoningen voor Maasvlakte doet u via het contactformulier. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.