Expats

huurwoningengevraagd.nl

Huurwoningen gevraagd voor expats

Een expat is iemand die voor een tijdelijke periode naar een ander land dan zijn thuisland vertrekt en wordt meestal uitgezonden door internationale werkgevers om een tijdelijk project uit te voeren. Dankzij het internet is het voor werkzoekenden makkelijker geworden om te solliciteren bij bedrijven over de grens. Hierdoor is er veel aanwas van expats. Daarom zijn er huurwoningen gevraagd voor expats.

Het verblijf van een expat is dus vooral van tijdelijke aard, het huurcontract kan dit dus ook zijn. Aan het einde van de termijn komt de woning weer vrij voor eigen gebruik of voor een nieuwe huurder. Expats zijn over het algemeen hoog opgeleid en genieten een stabiel inkomen, hierdoor heeft u als verhuurder veel zekerheid over bijvoorbeeld betalingen. Soms is verhuren aan expats lastig aangezien Nederland een uitgebreide regelgeving heeft omtrent huurcontracten en soms verschilt deze per stad. Het is verstandig om gebruik te maken van een verhuurmakelaar. De eisen waaraan u sowieso dient te voldoen zijn: de woning is eigenaar van de verhuurder, verhuurder heeft toestemming van vereniging van eigenaren en de kredietverstrekker en de woning moet geliberaliseerd zijn (de woning heeft meer dan 142 punten in het puntensysteem van de overheid). Expats zoeken meestal een gestoffeerde en gemeubileerde huurwoning. Huurwoningengevraagd.nl kan u in contact brengen met een externe partij om de woning te meubileren.

Huurwoningengevraagd.nl heeft een landelijk netwerk van aangesloten vestigingen. Er zit altijd een vestiging bij u in de buurt met kennis over de lokale markt. Alle (potentiƫle) huurders worden door ons gescreend op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Om uw huurwoning aan te bieden voor expats vult u het contactformulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.