Defensie

huurwoningengevraagd.nl

Huurwoningen gevraagd voor Defensie

De Nederlandse defensieorganisatie is onmisbaar voor ons land. Al deze defensiemedewerkers hebben uiteraard huisvesting nodig. Daarom zijn huurwoningen gevraagd voor defensie op huurwoningengevraagd.nl.

Defensiemedewerkers worden door het functieroulatiesysteem gedwongen om vaak van standplaats te veranderen. Dit houdt in dat zij moeten verhuizen om in de buurt van hun nieuwe standplaats te wonen. Een huurwoning is dus ideaal voor defensiemedewerkers omdat zij vaak moeten verhuizen voor hun werk. In Nederland zijn er ruim 45.000 defensiemedewerkers, waarvan er op dit moment waarschijnlijk medewerkers zijn die een nieuwe woning zoeken. Defensiemedewerkers blijven altijd nodig, dus de vraag naar huurwoningen voor defensiemedewerkers blijft altijd bestaan.

Op veel plekken in Nederland zijn locaties van Defensie gevestigd. Zo zit het Commando Zeestrijdkrachten in Den Helder, Rotterdam, Vlissingen en Doorn. Het Commando Landstrijdkrachten is onder andere gevestigd in Oirschot, Breda, Assen, Havelte en Roosendaal. In Breda, Eindhoven, Leeuwarden en Vreedepeel vindt u het Commando Luchtstrijdkrachten. En de Koninklijke Marechaussee vindt u in ’s-Hertogenbosch, Zwolle, Apeldoorn, Amsterdam en op Schiphol. Als u een woning te huur heeft in of rond deze plaatsen is uw woning waarschijnlijk geschikt als een woning voor defensie.

Huurwoningengevraagd.nl heeft een landelijke dekking, in de buurt van alle locaties waar defensiepersoneel zich bevind zal u een aangesloten vestiging vinden. Wij hebben goede contacten met defensie. Alle potentiële huurders voor uw huurwoning worden volledig gescreend waardoor wij u een betrouwbare huurder willen garanderen. U biedt uw huurwoning voor defensie aan via het contactformulier. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.